Toen adidas de Superstar debuteerde in 1969, was het een korte prestatie in gedachten. Het duurde tot de populariteit van de schoen ongeveer driekwart van de rangorde en bestandsgrootte bedroeg.

Adidas Originals Superstar Supercolor Heren/Dames SchoenenDe Superstar bevatte een volledig leren bovenwerk voor een duurzame en klassieke look, een dikke gewatteerde tong voor comfort en ondersteuning, en een verhoogde vulling rond de hiel voor een beetje extra comfort.

Deze top hielp de Superstar zijn bijnaam "Shell toe" verdienen, omdat een extra laag over de teenkap extra ondersteuning en bescherming bood. Dit was uitermate functioneel voor basketbal en werd populair op alle modellen van de Superstar die volgden.

De schoen begon het leven als een low-cut takedown van de Pro Model basketbal sneaker. Maar zijn populariteit - al in opmars - omhooggeschoten o fans van hiphop zagen de Superstars aan de voeten van Run-DMC in het begin tot halverwege de jaren tachtig. Kantt uit en gooide tongen, ze stampten helemaal door het lied "My adidas" in 1986.

Sindsdien is het gefotografeerd op de voeten van mannen en vrouwen in de wereld van rap, actiefilms, enzovoort. Degenen die de stijl kennen, kennen de adidas Superstar.

En dragers komen in alle leeftijden. Sommige kindermaten zijn in plaats daarvan verkrijgbaar met riemen, en vrouwen die kindermaten kunnen dragen, vinden ook veel kleurmogelijkheden.

In de loop der jaren is de Superstar ge volueerd en heeft de Superstar 2 overgenomen, met een informele benadering. Deze nieuwe kleurstellingen en nieuwe functies om het op straat slim te houden.

source: http://www.maviprocleaning.be/